Visie

In mijn benadering ga ik uit van een holistische visie, waarin de mens als één geheel wordt beschouwd, lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit deze visie werkend is het mijn intentie om u in contact te brengen met wat uw klacht of onbalans u te zeggen heeft.
Een klacht is een signaalfunctie van het lichaam ( bijv. te veel onder druk staan). Klachten of een onbalans hebben invloed op verschillende niveaus in het lichaam en hebben onderlinge relaties. Deze komen voor op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau.
Tijdens de massage wordt u uitgenodigd om aandacht te geven aan wat u in uw lichaam ervaart zoals de ademhaling, lichamelijke en zintuiglijke gewaarwordingen, spanningen, pijn, verlangens, impulsen, emoties en gedachtes die daarbij opkomen.
Door de massage kunt u zonder te oordelen of zonder dat er iets hoeft te veranderen in contact komen met uw lichaam in het huidige moment. Op deze manier kunnen nieuwe inzichten ontstaan over hoe u met uzelf, gebeurtenissen in uw leven en met relaties omgaat.
Massagetherapie is naast massage een uitnodiging tot zelfonderzoek en bewustwording.

“iedere stap is vrede” (Thich Nhat Hanh).

 

Contact

Jacco Evers
Iepenstraat 19
6687 AA Angeren
Tel: 06-2446 6288
Kvk nummer: 57376468
BTW-ID NL001885165B52
e-mail

Route beschrijving