In de praktijk

Tijdens uw eerste bezoek vindt een intake gesprek plaats. Naar aanleiding van dit gesprek kiezen we in onderling overleg de massage die het beste bij uw behoefte en wensen aansluit. Het eerste bezoek duurt ongeveer 15 minuten langer dan de vervolg afspraken.

Aansluitend volgt een massage, die ongeveer 60 minuten duurt. Tijdens de massage wordt u uitgenodigd om alle tijd en ruimte te nemen om stil te staan bij wat u ervaart, van moment tot moment, spanning los te laten en zich open te stellen voor wat zich van binnenuit aandient. Door middel van vragen naar uw ervaringen kunt u zich nog scherper bewust worden van wat er in u leeft. De massages zijn rustig, intens en hebben een diepe werking.

De behandeling wordt afgesloten met een kort nagesprek. In totaal duurt een massagebehandeling ongeveer anderhalf uur en de kosten zijn €80,00 (mijn behandeling zijn vrij van BTW) per behandeling.
Ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en ben opgenomen in het register beroepsbeoefenaren complementiare zorg (RBCZ). De RBCZ draagt ook zorg voor het klacht en tuchtrecht. Hierdoor voldoe ik aan de eisen van de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de zorg). Ik ben dus aangesloten bij onhafhkelijke klachtenfunctionaris en geschillen instantie. Al deze organisaties zijn erkend door het ministerie VWS.
Je hebt voor massagetherapie geen verwijzing nodig. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de therapie kosten als je aanvullend bent verzekerd.

Klachtenregeling: Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.

Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden in het formuleren van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar een oplossing. De therapeut heeft het recht hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Als de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop uw onvrede of klacht is afgehandeld voor u onbevredigend is, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie Zorggeschil.

Voor meer informatie kijkt u op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: Meer informatie

Massagetherapie kan u uitstekend helpen wanneer u niet lekker in uw vel zit, last heeft van terugkerende gezondheidsklachten, of u of iemand in uw omgeving een ernstige ziekte heeft, uw last heeft van hoofdpijn, moeheid, slaap problemen, spanningsklachten, stress, burn-out, beter wilt leren ontspannen,of bij rouwverwerking.

U kunt kostenloos uw afspraak tot 24 uur van te voren afzeggen of verzetten. Afspraken die te laat of helemaal niet worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Tijdens een massagetherapie sessie maak ik gebruik van verschillende massagevormen of combinaties van deze massagevormen.

  • Klassieke massage
  • Haptische massage
  • Holistic pulsing
  • Polariteit massage
  • Bindweefselmassage
  • Triggerpoint

Contact

Jacco Evers
Iepenstraat 19
6687 AA Angeren
Tel: 06-2446 6288
Kvk nummer: 57376468
BTW-ID NL001885165B52
e-mail

Route beschrijving